Till huvudinnehåll

Vad är en lagstiftningssida?

I Kontrollwiki har du alltid nära till information om vilken lagstiftning som gäller för alla viktiga områden.

Sidans uppbyggnad

Tre viktiga delar på lagstiftningssidorna

  1. Information på sidan
    Lagstiftningssidan ger översiktlig information om den aktuella lagstiftningen. På sidan finns det länkar till den ursprungliga lagstiftningen, länkar till ändringar som skett på vägen och även en länk till den konsoliderade, fullständiga, versionen av lagstiftningen som innehåller alla ändringar.

  2. Sidans taggar 
    Taggarna kan användas för att se vilken annan information i Kontrollwiki som berör samma ämne. Klickar du på någon av taggarna går sökfunktionen igång och resultatet som visas är en lista på samtliga sidor som har taggats med den specifika taggen.

  3. Lagstiftning 
    De lagstiftningssidor som är taggade med samma taggar som den specifika lagstiftningssidan presenteras i en klickbar lista. 

Alla lagstiftningssidor

Om du önskar se alla lagstiftningssidor samlade i en lista kan du klicka på knappen ”All lagstiftning” som finns längst ner under rubriken "Lagstiftning" på Kontrollwikis startsida. Då får du upp en lista i söket med alla lagstiftningssidor.

Till höger om listan finner du alla taggar som används på någon av lagstiftningssidorna. Med hjälp av taggarna kan du filtrera fram vilka lagstiftningar som berör ett visst ämne.