Till huvudinnehåll

Skriva ut

Om du har ett behov av att spara ner eller skriva ut informationen finns möjligheten lättillgänglig på alla artikelsidor.

Du skapar ett pdf-dokument genom att klicka på skriv ut på den aktuella artikelsidan. Funktionen finns till höger om sidans rubrik. När dokumentet är skapat kan du spara det på din dator och/eller sedan skriva ut det.

I pdf-dokumentet som skapats kan du navigerar dig runt med hjälp av rubrikerna som finns tillgängliga som bokmärken.